Menu

Skaldyr, grønt og middelhav

Snacks
Mandler
røgede og saltede
32,-
Oliven
marineret nocellera
og nicosia
32,-
Focaccia
friskbagt hver dag
45,-
Smørrelse til?
Vi har tapenade, hvidløgssmør og aioli
Kød
Bresaola 79,-
Mortadella 79,-
Coppa 79,-
Fennikel salami 79,-
'En af hver pølse'
til 4-6 personer
259,-
Tatar på kalv
Baharat, saltet citron, ande æggeblomme og boghvede
129,-
Gris på spyd
Solbær/sennep BBQ og umoden fersken
152,-
Fisk og skaldyr
Gillardeau Østers
med hyldeblomst og
yuzu granité
49,-
Gillardeau Østers
en adobo bbq
49,-
Grillede røde rejer
chimichurri og citron
113,-
Ceviche med lime
tomatillo, syltet chili,
harissa, sesam mayonnaise og chorizo olie
130,-
Friterede småfisk
dyp og citron
104,-
Stegt mørksej
jordskok, sauce soubise og fennikel
154,-
Dorade
Hel fisk, grillet og med sauce vierge
195,-
Grøntsager og vegetarisk
Panko Fries
med dyppelse
85,-
Grillede padrons
creme af peanut butter/sort hvidløg og koriander/lime
87,-
Grillet peberfrugt
tahincreme og relish
92,-
Hvide bønner
grøntsagsbroth, sæsongrønt, hjemmelavet creme fraische og syltede korainderfrø
95,-
Gulerødder
grillede med hjemmelavet friskost
og pinjekerner
111,-
Kål m drænet yoghurt
mandler, ribs og lao gan ma
98,-
Dessert
Kirsebær
yoghurt, posset
og valnød
95,-

Vores menukort

er primært baseret på middelhavets fisk, skaldyr og grønt, men der skal naturligvis være noget for enhver smag – så I vil altid kunne finde noget på menuen til både vegetaren eller kødspiseren, og hvad end I er mere til klassisk tapas eller fisk og østers.

Retterne serveres i et mere nordisk social dining format, og er små, smagfulde og delevenlige, men vi anbefaler 3-5 retter pr. person for at blive mæt. Spørg vores søde personale på dagen, hvad de anbefaler både ift. smag og mængde!

I bestiller jeres mad på vores app, da vi har sparet planeten for fysiske menukort. Og så kommer den på et flyvende tæppe ned til jeres bord, som det løbende bliver klart i køkkenet <3

Elsker du også et godt tilbud?

Og kan du ikke helt tage en beslutning om hvilke retter I skal have?

Chefs Menu
360,- pr. person i hverdagene (Mandag – torsdag)
415,- pr. person i weekenden (Fredag og lørdag)

I får først lidt lækre barsnacks og brød + dyppelse.

Vores kokke har taget alle deres livretter og serverer dem for jer af 2 omgange, og så slutter vi selvfølgelig med dessert

I får på den måde 7 deleretter, herefter øger vi mængden så det passer med antallet ved bordet.

Vi tilpasser selvfølgelig menuen, hvis der er allergier, vegetar el lign.

Der vil altid være noget fra havet, grønt og nogle gange lidt kød.

Tilbuddet inkluderer også snacks i form af ‘dagens snacks’ og brød.

Et levende menukort

Vi bruger årstidens råvarer, og slår til hvis fiskemanden har en portion jomfruhummer han gerne vil af med, eller hvis vi pludselig kan få et godt tilbud på figner.

Derfor kan der stå andre retter på tavlen i restauranten, end der står på menukortet. Vi udnytter vores ingredienser og råvarer til det sidste og bestiller ikke i overportioner. Så er der ikke mere tatar i køkkenet, er der altså heller ikke på menukortet.

Book bord
Gavekort