Menu

Vores mad er konstant i forandring

Vi vil helst bruge vores tid i køkkenet og i baren, for at finde på de lækreste anretninger til jer. Nogle gange har vi lidt ekstra retter på tavlen i restauranten, som du ikke finder på hjemmesiden. Så kig da forbi makker!

Vores drikkevarekort er også blot et udpluk, for vi har altid åbne flasker vin eller noget andet grineren, som kan hældes op til jer.

Vores fokus er primært på fisk, skaldyr og grønt, men der skal naturligvis være noget for enhver smag. Så I vil altid kunne finde noget på menuen til vegetaren eller kødspiseren.

Retterne er delevenlige, men vi anbefaler at 3-5 retter pr. person for at blive mæt.
Hvis der skulle være plads til lidt mere mad, må I altid gerne bestille mere løbende. Enten på jeres telefoner eller ved at gå et smut i baren.

Maden kommer selvfølgelig på et flyvende tæppe ned til jeres bord <3

Hvis I bare har lyst til at et glas something og lidt snacks, så er I også mere end velkomne.

Elsker du også et godt tilbud?

Og kan du ikke helt tage en beslutning om hvilke retter I skal have?

Chefs Menu
360,- pr. person i hverdagene (Mandag – torsdag) og til frokost lørdag.
415,- pr. person i weekenden (Fredag og lørdag)

Vi har lavet et kombineret tilbud på både mad og lidt drikke.

I får først lidt lækre barsnacks og velkomstbobler.

Vores kokke har taget alle deres livretter og serverer dem for jer af 2 omgange, og så slutter vi selvfølgelig med dessert

I får på den måde 6 forskellige deleretter, herefter øger vi mængden så det passer med antallet ved bordet.

Vi tilpasser selvfølgelig menuen, hvis der er allergier, vegetar el lign.

Der vil altid være noget fra havet, lidt kød og grønt.

Tilbuddet inkluderer også snacks i form af ‘dagens snacks’, velkomstbobler og brød.

Kopi af Elle Belle Tavle look Instagram (14.8 × 21cm) (50 × 70cm) (450 × 350px)(1)

Små livretter, lige til at dele

Vores retter er ikke store, men så har I også mulighed for at smage på så mange som I orker. Vi anbefaler 3-5 retter pr. person afhængigt af hvor sultne I er, og hvilke retter I vælger. Det er oplagt at dele vores retter, så alle kan få smagt på lidt af det hele.

Maden bliver serveret som den bliver klar i køkkenet, så forvent ikke at få det hele på én gang.

Vi har et stort fokus på fisk, skaldyr og årstidens grønt. Der vil også altid være et par kødretter på menuen. Vi bruger årstidens råvarer, og slår til hvis fiskemanden har en portion jomfruhummer han gerne vil af med, eller hvis vi pludselig kan få et godt tilbud på figner. Derfor kan der stå andre retter på tavlen i restauranten, end der står på menukortet. Vi udnytter vores ingredienser og råvarer til det sidste og bestiller ikke i overportioner. Så er der ikke mere tatar i køkkenet, er der altså heller ikke på menukortet.

Vi er ikke sommeliers, men vi har smagt det hele!

Vores serveringspersonale er ikke uddannede sommeliers eller det der ligner, til gengæld vil de rigtig gerne hjælpe og guide jer til at finde noget vin og drikkevarer som passer jeres smagsløg.

Vi har vin, øl og klassikerne fra ferien sydpå, som hjemmelavet limoncello og sangria. Vi laver naturligvis også de traditionelle cocktails, bare gå i baren og spørg vores bartender.

Derudover har vi altid et udvalg af hjemmelavede safte, og sætter en ære i at tilbyde sjove og alternative alkoholfri drinks.

Middag, bare bar (og så frokost om lørdagen)

Elle Belle har åbent til aften fra mandag til lørdag. Vi har også åbent til frokost lørdag, hvor vi serverer det samme som om aftenen. Hvorfor gøre forskel?

Vores mad

MadenPris
Smokey and salty almonds29,-
Black Nicosia Olives29,-
Homemade Potatochips29,-
Foccacia 40,- Dips = 10,-
Coppa72,-
Ventricina72,-
Fennel Salami72,-
Bresaola72,-
Gillardeau oyster, saltet cucumber and yuzu45,-
Cantaloupe melon, prosciutto from Skagen and smoked mayo85,-
Roasted coalfish, corn and lobster bisque119,-
Vitello Tonnato, tuna mayo and fried capers119,-
Langoustine with garlicbutter124,-
Grilled padron, misocream and peanuts82,-
Pommes rösti, fennel and cauliflower puré79,-
Grilled carrots, havgus, fermented lemon sauce and crispy onions79,-
Taco, fried shrimps and pico de gallo84,-
Pankofries w. tarragonmayo82,-
Marinated tomatoes, stracciatella and fresh basil. 98,-
Organic pork w. gooseberry and sauce marengo119,-
DESSERT
Tarte tatin, apple and mousse
79,-
VinPris
Bobler
Caprice de la luna rosè, beaujolais225,-
Fidora, prosecco doc frizzante eco.80,-/350,-
Ancestral by pepe raventos nature, pet nat.550,-
Brut reserve champagne, jean veselle, bouzy595,-
Champagne, leclerc briant epernay875,-
Hvidvin
Riesling pfalz trocken øko
Karl schâefer
65,- /235,-
2018 flora pecorino bianco igt øko
Pecorino
245,-
Green soul øko
Riesling, rheinhessen
250,-
Orange wine80/385,-
Botijo blanco70,-/300,-
2018 gv belle naturelle øko95,-/550,-
Rødvin
Le petit tracteur255,-
Cara nord garnacha eco, single estate75,-/395,-
Mencia, el paisano eco80,-/355,-
Fuoriluogo '19 la villana530,-
Alt muligt skide skørt rød sjask??
Rosè
Momento rosè235,-
Belle naturelle
Rosè
475,-
Low/No AlcoholPris
Hancock Sportscola
33 cl.
35,-
Saft - passion, lime, mynte30,-
Saft - rabarber, hibiscus, rosa peber35,-
Mandarin Lemonade
33 cl.
45,-
Ræbel Lemonade50,-
Pepsi Max25,-
Teedawn Wheat Dreams Hvedeøl 0%
50 cl.
60,-
Cocktails & PitchersPris
Limoncello Spritz90,-
Amaretto Sour100,-
Honey Old Fashioned100,-
Negroni100,-
Pernille Vermouth
Vermouth & tonic
90,-
Møgjito95,-
Negrino Sbagliato95,-
Dark 'n' Stormzy90,-
Espresso Martini95,-
Sangria
0,7 l./1,8 l.
175,-/395,-
Mathildes weekend Pitcher
0,7 l./1,8 l.
160,-/385,-
Forskellige Shåååts!25,-
ØlPris
Ceres Top, fadøl
40 cl.
40,-
Mikkeller Vision Lager
33 cl.
65,-
Mikkeller IPA 4,8%
40 cl.
65,-
Ægte pilsner40,-
Birra Morreti
33 cl.
40,-
Thisted Cold Hawaii Blå
33 cl.
45,-
Thisted Cold Hawaii Raw
33 cl.
45,-
Kona Longboard
35 cl.
55,-
Nørrebro Elderflower Session IPA 5% Øko
33 cl.
50,-
Og mange flere varianter.. Også alkoholfri
Book bord
Gavekort