Chef’s Menu

Chef’s Menu

Vores hverdagstilbud, hvor du får smagt på lidt af det hele
Hver mandag-torsdag kan du for kun 360,- per person prøve vores Chef’s Menu – hvor chefen i køkkenet har udvalgt en række hammerlækre retter fra menukortet, I kan deles om ved bordet.

Den perfekte mulighed for at prøve en række nye smage fra middelhavet, og holde pause fra julefrokost mad eller dansker-wraps derhjemme. Og så til en kæmpe skarp pris!

Med vores Chef’s Menu får du både snacks, vores hjemmebagte foccacia brød og 7 deleretter.

Aller hyggeligst, hvis du deler oplevelsen med venner eller familie. Retterne serveres som social dining, lige til at dele. Altså på fade og tallerkener midt på bordet, som ligesom derhjemme sendes rundt, så alle kan smage og dele oplevelsen.

Det står menuen på

*der kan forekomme enkelte ændringer på dagen*

Efterår/vinter 2025

Snacks
Hjemmelavet foccacia med tapenade, oliven og mandler
Forretter
Ceviche med tomatillo, chili og lime
Grillet peberfrugt med tahincreme og relish
Grillede gulerødder, friskost og pinjekerner
Hovedretter
Stegt mørksej med jordskok, sauce soubise og fennikel
Hvide bønner med grøntsagsbroth, sæsongrønt, hjemmelavet creme fraische og syltede korainderfrø
Kål m drænet yoghurt, mandler, ribs og lao gan ma
Dessert
Kirsebær, yoghurt, posset og valnød

Mandag-torsdag 360,- per person
Fredag-lørdag 415,- per person

Middelhav og cocktailbar

I får ingen hvide duge, meterlange menukort eller marathonpræsentationer af den solrige sydvestvendte skråning, vores vin kommer fra. Til gengæld får I vellavede retter, så snart de er færdige i køkkenet. I uformelle omgivelser med gang i beatet og god stemning under vores diskokugle.

I baren smager det også af Malaga – med vores egen sangria og limoncello, samt en brandvarm cocktailbar. Der er fadøl og vinkort, samt alkoholfrie muligheder, for jer der er på vandvognen.

IMG_6264
IMG_7308

Små livretter, lige til at dele

Vores retter er ikke store, men så har I også mulighed for at smage på så mange som I orker. Vi anbefaler 4-5 retter pr. person afhængigt af hvor sultne I er, og hvilke retter I vælger. Det er oplagt at dele vores retter, så alle kan få smagt på lidt af det hele.

Maden bliver serveret som den bliver klar i køkkenet, så forvent ikke at få det hele på én gang.

Vi har et stort fokus på fisk, skaldyr og årstidens grønt. Der vil også altid være et par kødretter på menuen.

Hvor er menukortet?

Vi har valgt at spare menukortene væk. Det har vi gjort for at tage hensyn til miljøet: at printe bunkevis menukort hver uge er bare ikke godt for jordens ressourcer. Det er ikke for at lyde frelste eller noget, men det giver mening for os når vores retter skifter så ofte.

Mad og drikke bestilles i stedet for på jeres smartphones: bare scan den QR-kode der ligger på jeres bord og vælg hvilke retter I vil have.

Har I spørgsmål til ingredienser, størrelse, smag eller lign? Så hiv endelig fat i vores søde tjenere, de vil rigtig gerne forklare nærmere.

IMG_7062-kopi 2
Book bord
Gavekort