Menu

Skaldyr, grønt og middelhav

Snacks
Kartoffelchips
hjemmelavede, self!
32,-
Mandler
røgede og saltede
32,-
Oliven
marineret nocellera
og nicosia
32,-
Focaccia
friskbagt hver dag
45,-
Flæskesvær
med bbq-sauce
45,-
Kød
Bresaola79,-
Ventricina79,-
Coppa79,-
Fennikel salami79,-
'En af hver pølse'
til 4-6 personer
259,-
Vitello Tonnato
parmesan og kapersbær
129,-
Gris på spyd
Solbær/sennep BBQ og umoden fersken
152,-
Fisk og skaldyr
Gillardeau Østers
med hyldeblomst og
yuzu granité
49,-
Gillardeau Østers
grillet citron og tabasco
49,-
Grillede røde rejer
chimichurri og citron
113,-
Hvide bønner
a la Cacio e pepe
85,-
Ceviche med lime
tomatillo, syltet chili,
harissa, sesam mayonnaise og chorizo olie
130,-
Friterede småfisk
dyp og citron
104,-
Stegt lange
smørsovs, ærter,
bacon og skalotteløg
152,-
Dorade
Hel fisk, grillet og med sauce vierge
195,-
Grøntsager og vegetarisk
Panko Fries
med dyppelse
85,-
Grillede padrons
lime-mayonnaise og tørret yoghurt
87,-
Broccolini
romesco, rysteribs og mandler
92,-
Croquetas
a la patata bravas
92,-
Confiteret porre
stracciatella,
hot honey og cashewnødder
104,-
Gulerødder
grillede med hjemmelavet friskost
og pinjekerner
111,-
Dessert
Marinerede jordbær
sat fløde og
hakket pistacie
95,-
Crema Catalana
kanel og citron
95,-

Vores menukort

er primært baseret på middelhavets fisk, skaldyr og grønt, men der skal naturligvis være noget for enhver smag – så I vil altid kunne finde noget på menuen til både vegetaren eller kødspiseren, og hvad end I er mere til klassisk tapas eller fisk og østers.

Retterne serveres i et mere nordisk social dining format, og er små, smagfulde og delevenlige, men vi anbefaler 3-5 retter pr. person for at blive mæt. Spørg vores søde personale på dagen, hvad de anbefaler både ift. smag og mængde!

I bestiller jeres mad på vores app, da vi har sparet planeten for fysiske menukort. Og så kommer den på et flyvende tæppe ned til jeres bord, som det løbende bliver klart i køkkenet <3

Elsker du også et godt tilbud?

Og kan du ikke helt tage en beslutning om hvilke retter I skal have?

Chefs Menu
360,- pr. person i hverdagene (Mandag – torsdag)
415,- pr. person i weekenden (Fredag og lørdag)

I får først lidt lækre barsnacks og brød + dyppelse.

Vores kokke har taget alle deres livretter og serverer dem for jer af 2 omgange, og så slutter vi selvfølgelig med dessert

I får på den måde 7 deleretter, herefter øger vi mængden så det passer med antallet ved bordet.

Vi tilpasser selvfølgelig menuen, hvis der er allergier, vegetar el lign.

Der vil altid være noget fra havet, grønt og nogle gange lidt kød.

Tilbuddet inkluderer også snacks i form af ‘dagens snacks’ og brød.

Et levende menukort

Vi bruger årstidens råvarer, og slår til hvis fiskemanden har en portion jomfruhummer han gerne vil af med, eller hvis vi pludselig kan få et godt tilbud på figner.

Derfor kan der stå andre retter på tavlen i restauranten, end der står på menukortet. Vi udnytter vores ingredienser og råvarer til det sidste og bestiller ikke i overportioner. Så er der ikke mere tatar i køkkenet, er der altså heller ikke på menukortet.

Book bord
Gavekort