Snacks | |
---|---|
Kartoffelchips hjemmelavede, self! | 32,- |
Mandler røgede og saltede | 32,- |
Oliven marineret nocellera og nicosia | 32,- |
Focaccia friskbagt hver dag | 45,- |
Flæskesvær med bbq-sauce | 45,- |
Kød | |
---|---|
Bresaola | 79,- |
Ventricina | 79,- |
Coppa | 79,- |
Fennikel salami | 79,- |
'En af hver pølse' til 4-6 personer | 259,- |
Vitello Tonnato parmesan og kapersbær | 129,- |
Gris på spyd Solbær/sennep BBQ og umoden fersken | 152,- |
Fisk og skaldyr | |
---|---|
Gillardeau Østers med hyldeblomst og yuzu granité | 49,- |
Gillardeau Østers grillet citron og tabasco | 49,- |
Grillede røde rejer chimichurri og citron | 113,- |
Hvide bønner a la Cacio e pepe | 85,- |
Ceviche med lime tomatillo, syltet chili, harissa, sesam mayonnaise og chorizo olie | 130,- |
Friterede småfisk dyp og citron | 104,- |
Stegt lange smørsovs, ærter, bacon og skalotteløg | 152,- |
Dorade Hel fisk, grillet og med sauce vierge | 195,- |
Grøntsager og vegetarisk | |
---|---|
Panko Fries med dyppelse | 85,- |
Grillede padrons lime-mayonnaise og tørret yoghurt | 87,- |
Broccolini romesco, rysteribs og mandler | 92,- |
Croquetas a la patata bravas | 92,- |
Confiteret porre stracciatella, hot honey og cashewnødder | 104,- |
Gulerødder grillede med hjemmelavet friskost og pinjekerner | 111,- |
Dessert | |
---|---|
Marinerede jordbær sat fløde og hakket pistacie | 95,- |
Crema Catalana kanel og citron | 95,- |
Vores menukort
er primært baseret på middelhavets fisk, skaldyr og grønt, men der skal naturligvis være noget for enhver smag – så I vil altid kunne finde noget på menuen til både vegetaren eller kødspiseren, og hvad end I er mere til klassisk tapas eller fisk og østers.
Retterne serveres i et mere nordisk social dining format, og er små, smagfulde og delevenlige, men vi anbefaler 3-5 retter pr. person for at blive mæt. Spørg vores søde personale på dagen, hvad de anbefaler både ift. smag og mængde!
I bestiller jeres mad på vores app, da vi har sparet planeten for fysiske menukort. Og så kommer den på et flyvende tæppe ned til jeres bord, som det løbende bliver klart i køkkenet <3
Elsker du også et godt tilbud?
Og kan du ikke helt tage en beslutning om hvilke retter I skal have?
Chefs Menu
360,- pr. person i hverdagene (Mandag – torsdag)
415,- pr. person i weekenden (Fredag og lørdag)
I får først lidt lækre barsnacks og brød + dyppelse.
Vores kokke har taget alle deres livretter og serverer dem for jer af 2 omgange, og så slutter vi selvfølgelig med dessert
I får på den måde 7 deleretter, herefter øger vi mængden så det passer med antallet ved bordet.
Vi tilpasser selvfølgelig menuen, hvis der er allergier, vegetar el lign.
Der vil altid være noget fra havet, grønt og nogle gange lidt kød.
Tilbuddet inkluderer også snacks i form af ‘dagens snacks’ og brød.
Et levende menukort
Vi bruger årstidens råvarer, og slår til hvis fiskemanden har en portion jomfruhummer han gerne vil af med, eller hvis vi pludselig kan få et godt tilbud på figner.
Derfor kan der stå andre retter på tavlen i restauranten, end der står på menukortet. Vi udnytter vores ingredienser og råvarer til det sidste og bestiller ikke i overportioner. Så er der ikke mere tatar i køkkenet, er der altså heller ikke på menukortet.